Gefeliciteerd met je zwemdiploma

Word jij de nieuwe Pieter van den Hoogenband of Ranomi Kromowidjojo?  Ben je een echte waterrat met minimaal zwemdiploma B en heb je veel plezier in het zwemmen? Dan is zwemmen bij Zwem- en Poloclub Steenwijk’34 wat voor jou!

Binnen onze vereniging staat plezier bovenaan en daarmee het uiterste uit jezelf halen is wel ons doel. In het begin zul je natuurlijk nog niet gelijk dezelfde tijden als Pieter of Ranomi zwemmen, maar mede dankzij ons lage instapniveau en doorgroeimogelijkheden is er altijd een niveau en ambitie voor jou. Ons trainingsprogramma volgt het Sterrenplan van de KNZB. Hier worden verschillende slagen en aspecten van de zwemsport aangeboden, waaronder ook waterpolo. Naast reguliere trainingen hebben we verschillende leuke activiteiten, zoals Sinterklaaszwemmen, oliebollenzwemmen, avondvierdaagse en nog veel meer.

Het Sterrenplan traint elke week op dinsdag en donderdag van 17:50 – 18:20 onder begeleiding van gespecialiseerde trainers. Mocht je het leuk lijken en zou je een keer kennis willen maken met de zwemsport, vul dan het onderstaande formulier in en train een maand gratis mee. Daarna kun je beslissen of je door wilt met onze mooie sport en lid wilt worden van onze leuke club.

  Achternaam *

  Roepnaam *

  Voorletters *

  Adres *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Geslacht

  Geboortedatum *

  (formaat: dd-mm-jjjj)

  Telefoon

  E-mail *

  Datum diploma B *

  (formaat: dd-mm-jjjj)

  Datum eerste gratis training *

  (formaat: dd-mm-jjjj)

  Opmerkingen

  Naam ondertekenaar *

  * Verplichte velden