Waterpolo

De waterpolo-afdeling van Steenwijk’34 heeft op dit moment één herenteam in de 4e klasse en een damesteam dat wordt opgezet. Het korte termijn doel is om met een herenteam en een damesteam ingeschreven te staan in de competitie. Op lange termijn wil Steenwijk’34 consistent twee herenteams, ten minste één damesteam en een jeugdteam mee laten draaien in de competities.

Heren

Het Heren1 van Steenwijk’34 is rijkelijk gevuld met spelers. De combinatie van opstormend talent gemengd met de oudere ervaren spelers zorgt er voor dat de Steenwijkers altijd een gevreesde tegenstander zijn voor andere teams. Het Heren1 wist dan ook in het seizoen van 2019-2020 en voorgaande jaren hoog te eindigen in de competitie. Het doel is om binnen een aantal jaar weer twee herenteams te hebben. Lijkt het je leuk om een keer te kijken en/of mee te trainen? Dan ben je van harte welkom op de donderdagavond! Neem contact op via waterpolo@steenwijk34.nl

Dames

Op dit moment is Steenwijk’34 bezig met het opzetten van een damesteam. Een select aantal dames traint hier al voor mee, maar nog te weinig om als team in te schrijven. Lijkt het je leuk om een keer te kijken en/of mee te trainen? Neem dan contact op via waterpolo@steenwijk34.nl

Jeugd

Na het Sterrenplan met daarin Minipolo hebben we momenteel geen speciaal programma voor de jeugd. Het doel is om binnen 3 jaar een nieuw jeugdteam ingeschreven te hebben in de competitie. Dit zal een team worden met de leeftijd 10 tot 18 jaar, waarin jongens en meiden gemengd spelen.

Wil je op dit moment toch graag eens waterpolo proberen? Neem dan contact op met waterpolo@steenwijk34.nl Dan kunnen we kijken naar een gepast programma en naar de mogelijkheid om in een lichtere mate mee te trainen met de heren of dames.

Trainingstijden

De donderdagavond is waterpolo-avond! Van 19:20 tot 21:15 wordt er volle bak getraind en worden alle disciplines van waterpolo behandeld.
En na de training is er natuurlijk de gelegenheid om gezellig na te praten!

Voor meer informatie zie Trainingstijden.

Indeling herenteam

 1. Edward Voorn
 2. Arjen Groen
 3. Reijn Varkevisser
 4. Jente Sijtsma
 5. Marcel Smit
 6. Frank Anema
 7. Andre Doeve
 8. Patrick van Zeeland
 9. Kevin Roo
 10. Jan Hofman
 11. Daniël Steenstra
 12. Harold Steenstra
 13. Myron Steenstra
 14. Johan van der Wal
 15. Jitse van Hien
 16. Henk de Lange
 17. Brian Quaedvlieg
 18. Robert Tissingh

Een gratis proefles bijwonen?

Dat kan uiteraard!