Sterrenplan

Vind jij zwemmen ook zo leuk? Vind je het ontzettend jammer dat de zwemlessen afgelopen zijn? Ben je tevens in het bezit van minimaal een A-diploma, kom dan zwemmen bij Steenwijk’34. Wij bieden jou de mogelijk om verder te groeien in het zwemmen om later zelfs met echte wedstrijden mee te doen. Of misschien wil je wel liever waterpolo spelen.

Binnen onze vereniging bieden wij jou de mogelijk om kennis te maken met beide afdelingen (Wedstrijdzwemmen en Waterpolo). Jij start in het zogenaamde Sterrenplan. Hier krijg je training van gespecialiseerde trainers, waarbij alle zwemslagen aan bod komen, net zoals de starts en keerpunten. Ook laten wij jou kennis maken met de basis van waterpolo. Later kun je dan een keuze maken tussen de beide sporten.

Tijdens onze trainingen staan gezelligheid, maar ook goed en kwalitatief trainen centraal. Naast de reguliere trainingen vinden er ook veel leuke activiteiten plaats, zoals Sinterklaaszwemmen, Sponsorzwemmen en Oliebollenzwemmen. Door deze goede mix van trainen en fun-gerelateerde activiteiten willen wij een zo optimaal mogelijk klimaat binnen onze vereniging creëren.

Heb jij interesse in onze mooie sport gekregen, en wil jij een keertje komen proefzwemmen, stuur ons dan een mail. Dan zorgen wij dat als jij komt zwemmen een trainer voor je klaar staat om jou te helpen.

Aanmelden

Aanmelden kan via onze clubconsulente, Leonie Scholten, te bereiken op telefoonnummer 06 13437596 of via mail: consulent@steenwijk34.nl

Een gratis proefles bijwonen?

Dat kan uiteraard!